La cadena humana que l’AVV va organitzar el 23 de gener va provocar que els dos assumptes de Can Miralletes (masia i parc) sortissin de la paràlisi en què ens trobàvem des de feia massa anys.

Poc després vam veure que en els pactes polítics i pressupostaris entre el govern municipal i ERC s’aprovaven el projecte i les obres de rehabilitació de la masia, i també fer el projecte de millora del parc. Respecte a aquest últim tema només tenim algunes informacions poc concretes, però ens acaben d’enviar el projecte de la masia del que informarem el dia 26N, i que, segons ens diuen, ja està aprovat i també s’està tramitant la licitació de les obres perquè comencin abans de finals d’any.

No se’ns ha deixat participar en l’elaboració d’aquest projecte però s’assembla bastant al que l’AVV i el barri reclamava: una rehabilitació completa de la masia (estructura, teulada, etc.) però mantenint l’aspecte exterior i preparada per a uns usos que ells anomenen “serveis auxiliars del parc” (espais per a jocs infantils, lavabos, espais polivalents, etc.) i que tindran personal que els gestionarà.

A la reunió informativa del 26 de novembre s’informarà de tot això i dels usos concrets que s’hi podran fer o no (juvenils?…?), parlarem de la masia i de l’arranjament del parc però també d’altres assumptes que afecten a la zona alta del Camp de l’Arpa: teulades d’amiant, etc.

Us hi esperem!