Ahir a l’assemblea de la Junta Oberta de l’AVV vam acordar donar suport a la campanya de finançament que està fent Irídia – Centre de Defensa de Drets Humans.

En aquest sentit tot seguit posem el text, amb els enllaços corresponents, del correu-e que ens han fet arribar cridant a fer aportacions a la campaña de micro finançament col·lectiu i/o vincular-se fent-se’n sòcies i socis.

Bon dia Associació de Veïnes i Veïns del Clot-Camp de l’Arpa

Som Irídia – Centre de Defensa de Drets Humans (iridia.cat), ens dirigim a vosaltres perquè hem començat la campanya de crowdfunding #AraDretsHumans, molt important per nosaltres.

Aquesta campanya, que va ser llançada amb un espot produït per la cooperativa Bruna i amb la Yolanda Sey i en Pep Cruz com actors principals, vol posar de manifest la necessitat de treballar conjuntament en contra de la impunitat.

Aquest crowdfunding és molt important per nosaltres perquè ens permet garantir un servei d’atenció i denúncia gratuït a víctimes de violència policial, i combatre conjuntament la violència institucional. Poder continuar sostenint aquest servei a llarg termini només serà possible si aconseguim ser 2000 socis/es i que la campanya a Goteo sigui un èxit. Necessitem elevar i garantir els estàndards de protecció de drets humans en relació amb la violència institucional, és per això i perquè tothom pot patir violència institucional en algun moment, que responem de forma col·lectiva.

Actualment el suport ecnòmic de las administracions públiques pel nostre servei d’atenció tan sols representa el 20% del cost del servei, i aquest depèn un 60% de la nostra base social. A més a més, portem de manera gratuïta 58 casos, entre els quals destaquen 4 per impacte de bala de foam, 1 per impacte de bala de goma, 13 casos de l’1-O de 2017, 8 que han tingut lloc a presons, 6 al CIE de Barcelona, així com 5 a l’espai públic. 

Per aconseguir-ho necessitem donar la màxima visibilitat possible, i és per això que ens seria de molt ajut si des de l’Associació de Veïnes i Veïns del Clot-Camp de l’Arpa podeu compartir tota aquesta informació amb la vostra base social, perquè a Irídia necessitem ser més.

Si necessiteu qualsevol material o informació més per fer-la arribar a la vostra gent estarem encantats de facilitar-vos-la!!

Salutacions,

Irídia, Centre per la Defensa dels Drets Humans 

C/ Riera d’Escuder 38, Nau 1 baixos | 08028 Barcelona

693 563 529 (General) – 693 287 323 (SAIDAVI)