Si estimes el Clot-Camp de l’Arpa ….

si t’interessa el patrimoni i la memòria històrica del barri …

si estàs implicat amb alguna afectació urbanística innecessària … NO HI POTS FALTAR!

La Comissió de Patrimoni i Memòria Històrica del Clot-Camp de l’Arpa (en la que participa “la soci”) ha organitzat aquest acte sobre el patrimoni del barri que caldria protegir i sobre com això es podria fer també en els nombrosos casos d’afectacions urbanístiques (la majoria s’assenyalen en el plànol que surt al cartell) i que sovint ara són innecessàries.

  • En la primera part de l’acte s’explicarà (també a través de nombrosos gràfics) l’estudi paisatgístic ja fet (històric, estructures de funcionament , patrimoni existent, etc.). Ho faran dos dels seus autors, en Marc Manzano i la Montserrat Villaverde, i també en Marc Aureli Santos, que és el Director d’Arquitectura i Patrimoni de l’Ajuntament. Segur que serà molt interessant.
  • En la segona part en Miquel Catasús, sotspresident de l’A VV, parlarà de les moltes afectacions urbanístiques existents al barri i de com la gran majoria es podrien resoldre amb un bon pla de patrimoni com el que reclamem i aixi beneficiar al conjunt del barri i també als que viuen en aquestes finques.

Ens veiem a la Farinera dilluns que ve, 22/11, a les 7. Començarem bastant puntuals.

No cal inscripció prèvia però es mantindran les mesures sanitàries de mascareta, distància i ventilació.