Com ens organitzem

Junta Directiva

 

El 15 de juny de 2017 va sortir escollida la nova junta de l’AVV. A l’Assemblea extraordinària de sòcies i socis del 12 de març de 2019 es va escollir a Concepción Ribera de la Barrera i a Antònia Bigordà i Massaguer com presidenta i sotspresidenta, substituint a Pilar Vicente i Vara i Elisabet López i Sànchez, fins el final del mandat actual de la junta.

Som un equip de 17 persones voluntàries que assumim diferents rols tant pel que fa a les activitats informatives, formatives, comunitàries o reivindicatives.

Les sòcies i socis i persones col·laboradores de l’AVV compartim i debatem els diferents temes de fons i d’actualitat del barri i socials a les juntes obertes dels dimarts. És on posem en comú els temes i on ens organitzem col·lectivament. Som bastants, però la feina que se’ns gira és immensa i segur que no podrem gestionar-la bé si no comptem amb la col·laboració de sòcies i socis, de veïns i veïnes… de tothom que estima el barri i vol que sigui millor, més just, amb més qualitat de vida, amb vida col·lectiva.

Junta directiva:

Presidenta: Concepción Ribera de la Barrera,
Sotspresidenta: Antònia Bigordà i Massaguer,
Secretari: Miquel Catasús i Lacruz;
Tresorer: Miguel Padilla i León;

Vocals:

Rosa Carrillo i López,
Joaquim Delgado i Belmonte,
Pere Guarro i Palau,
Raquel Leon i Mayol,
Elisabet López i Sànchez,
Maria Rosa Mallol i Armengol,
Jesús Pérez i Algarate,
Joan Sáez i Roldán,
Rosa Maria Sancho i Garcia,
Domiciano Sandoval i Valbuena,
Diego Tabera i Moreno,
Joan Verdés i Marraes,
Pilar Vicente i Vara

Estatuts de l’Associació de Veïnes i Veïns Clot-Camp de l’Arpa

 

El 28 de Març de 2017 van ser aprovats els nous estatuts de l’AVV.