COMUNICAT DE L’AVV CLOT-CAMP DE L’ARPA SOBRE EL 192

Com ja sabeu, gràcies a la mobilització del barri organitzada per l’AVV, hem aconseguit dues coses molt importants: que la línia no s’elimini i que es mantingui amb dos autobusos que podrien fer el mateix recorregut que ara, diem “podrien” perquè ja sabeu que l’Ajuntament segueix amb la seva idea de que a partir del dia 26 de Novembre no pugi pel carrer Muntanya (com fins ara) sinó que ho faci pel carrer Trinxant.

L’AVV i el veïnat present a la manifestació del dia 19 d’octubre ens vam reafirmar en que seguirem reivindicant el recorregut actual perquè és el millor per als i les usuàries actuals i potencials d’aquest sector central del Camp de l’Arpa (amb molts milers de veïns i veïnes, dels quals una part important és gent gran i amb mobilitat reduïda i que té com a hospital de referència Sant Pau).

Per tant, hem de seguir la lluita per tenir el 192 com ara i en tot cas millorar-ho amb autobusos nous, amb més espai per cadires, i si això últim s’aconsegueix ara millor i sinó haurem de continuar exigint-ho.

En aquest sentit hi ha dues dates a tenir en compte:

  • dilluns 5 de Nov. a les 7 de la tarda al Districte torna ha haver-hi Audiència Pública oberta a tothom i allí plantejarem aquestes reivindicacions que queden per solucionar. Qui vulgui pot venir a parlar o simplement assistir a la reunió per fer pressió.

  • Divendres 9 de Nov. a les 5 de la tarda us convoquem a un nou acte reivindicatiu d’un 192 com l’actual (per Muntanya) i amb més i millors autobusos. Si, abans del dia 9, haguéssim tingut una resposta positiva, l’acte es transformarà en una petita celebració. Si, com per desgràcia és probable, no haguéssim avançat es farà una nova manifestació pel barri fins el Districte. El dia 6 farem convocatòria explicant quin és el plantejament però nosaltres de moment ja hem comunicat oficialment la manifestació. Us demanem a totes i tots que us reserveu aquella tarda perquè és molt important que aconseguim pressionar a l’Ajuntament abans dels canvis del dia 26N, després serà més difícil. Sabem que, amb el que hem aconseguit fins ara, alguns de vosaltres ja esteu satisfets perquè el que més us afecta ja està assolit i que podríeu tenir la temptació de oblidar-vos d’aquest assumpte, però us demanem que no ho feu fins que aconseguim tots els objectius ja que una part importants dels i de les usuàries són de la zona central del Camp de l’Arpa (entorns de Rogent, Muntanya, etc.) i aquests encara no tenen solucionada tota la seva problemàtica. Per tant us demanem a tots i totes la vostra assistència, com usuaris/es afectats/des o com a veïnes i veïns del barri solidaris.

PD. De moment hem aconseguit que en aquesta noticia:

https://www.elperiodico.cat/ca/barcelona/20181030/xarxa-ortogonal-bus-barcelona-acaba-desplegament-pendent-repte-metropolita-7119245

La 192 no surti com a “línies que desapareixen”. Ja és molt! … però no suficient!