El passat dilluns en l’Audiència Pública del Districte davant de la reivindicació de l’AVV i de molt veïnat present, de que el 192 no canvii de recorregut en la part central del Camp de l’Arpa, volen fer-ho passar pel c.Trinxant, en comptes de pel c. Muntanya, l’Ajuntament va respondre de forma inexplicable de que el dia 26 de novembre canviaria però que desprès estudiarien si pot tornar a passar pel c. Muntanya.

I nosaltres diem NO!, si una cosa funciona no es toca fins que no es té la seguretat de que la modificació millora el servei i el que està clar és que el canvi de recorregut no millora l’atenció a les usuàries i usuaris, més aviat sembla com si es volgués que baixés la utilització i així poder tornar a la posició de fa un mes en que es volia eliminar, segons les dades de TMB aquesta part té el 85% d’utilització.

Hem explicat de totes les formes possibles i amb els testimonis de les persones que l’utilitzen perquè no s’ha de canviar el recorregut, així que ara torna a tocar sortir al carrer, per això us convoquem a una nova manifestació aquest divendres dia 9 a les 17:00 h, davant del local de l’AVV, c. Sibèlius, 3, des d’on iniciarem la marxa.

Si us plau feu difusió! En defensa de la gent gran del barri… és important la vostra assistència.