Continuem però us necessitem!

Després d’un període tan difícil com el que hem viscut, volem aprofitar, com a Associació de Veïnes i Veïns de Clot-Camp de l’Arpa, per compartir amb tothom i reafirmar-nos en el nostre compromís de treballar per la millora del barri en tots els sentits i per un canvi profund del sistema actual que ens acosti a la justícia social, a unes condicions dignes per a tothom en tots els aspectes i a una societat més humana i sostenible. Un canvi que cal exigir, concretar i fer realitat al barri, a la ciutat i al país.

La junta de la “soci” som un equip que té la voluntat de funcionar com una junta sempre oberta a la col·laboració amb totes les sòcies i socis, el veïnat, les entitats i els col·lectius que d’una manera o una altra s’impliquen en les lluites en què ja treballem o que ens proposem abordar. I volem fer-ho mantenint els valors i principis fundacionals de l’entitat, sorgits en la lluita contra les agressions del franquisme (especulació, repressió, manca de serveis públics, etc.), amb uns clars principis democràtics, progressistes i catalanistes que s’han d’adaptar a un context molt més complex i amb noves realitats: lluites ambientals, pels drets socials i democràtics, contra la privatització dels serveis públics, pel dret al treball i a l’habitatge digne per a tothom, per a l’equitat… I tot això ho volem fer des d’una mirada feminista, inclusiva i intercultural.

Els nostres principals objectius són:

  • Informar i sensibilitzar el barri sobre temàtiques d’interès social i comunitari;
  • Potenciar el sentit comunitari de les accions que el veïnat vol impulsar al barri per millorar les condicions de vida i donar resposta a les necessitats de la comunitat veïnal;
  • Contribuir a l’enfortiment del veïnat i fomentar espais de participació i de compromís col·lectiu.

Assolir aquests objectius no serà fàcil, ja que en els propers anys ens haurem d’enfrontar a les conseqüències de la pandèmia, però segur que aprendrem molt si a més ho fem acompanyant-nos en el dia a dia de la realitat del nostre barri, donant-nos suport entre totes i tots per empoderar-nos col·lectivament.

Us deixem uns cartells explicatius de com podeu donar suport i participar de l’AVV