Ara ja ningú qüestiona el canvi climàtic, però tampoc els diferents poders fan el que haurien de fer per començar a frenar-lo de veritat; la realitat dels seus fets està molt lluny del que proclamen que faran. Les versions, sobre el que es fa o no realment, que surten als mitjans de comunicació són les que han passat els filtres dels poders.

Si voleu saber quina és realment la situació a casa nostra i al mon us convidem a venir a la xerrada del proper 4 de novembre a les 7 del vespre al nostre local, c. Sibelius, 3, que farà l’Olga Margalef, que també parlarà del que podem fer per començar a mitigar el principal problema de la humanitat actual i de les properes generacions, posteriorment s’obrirà una roda d’intervencions per a posar en comú, preguntes, reflexions, …

Aquesta activitat s’enmarca en els actes de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa.

Ara, que s’està fent la Cimera de Glasgow, és especialment important escoltar en persona les informacions científiques sense els filtres interessats que dominen en la gran majoria de mitjans de comunicació.

No falteu!