Des de l’Associació de Veïnes i Veïns del Clot-Camp de l’Arpa volem mostrar tot el nostre recolçament a les treballadores i treballadors de Nissan en la seva lluita pels seus llocs de treball, enfront del tancament fraudulent de les plantes de Barcelona (Zona Franca), Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca que l’empresa vol imposar.

Aquest tancament afectarà a uns 25.000 llocs de treball, entre llocs directes i indirectes.

Exigim als poders públics que defensin els llocs de treballs, no podem continuar permetent la desindustrialització del nostre país.

Defensem doncs tots aquests llocs de treballs i la riquesa que representa en desenvolupament tecnològic; un desenvolupament que s’ha pogut assolir gràcies a l’esforç de les plantilles i de nombroses ajudes rebudes de les administracions públiques o sigui de tots i totes nosaltres a través del pagament d’impostos.