El dilluns 18/5 de 7 a 9 del vespre al local de l’AVV, c. Sibelius, 3 farem recollida d’aliments (no frescs) i productes de neteja i sinó us va bé venir al nostre local hi han 6 més per anar:

Comunicat d’entitats, associacions, col·lectius, assemblees, … del barri

Hola a totes i tots, arrel d’una reunió de les entitats que estan a la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa, el 28/4, on s’analitzava la situació i el futur de les entitats del barri es va veure la necessitat que, de forma paral·lela, calia coordinar i organitzar totes les accions de solidaritat amb les persones que vivim al barri, amb aquest motiu es va convocar una reunió de totes les entitats de la «Fede» més entitats que no estan en la Fede però que estan fent moltes coses de suport mutu, per a fer un Grup de Treball que detectés les necessitats del veïnat degudes a aquesta crisi sanitària i que s’ha convertit en un mal son, laboral, d’habitatge, …, per a moltes veïnes i veïns.

Aquesta reunió es va fer el dia 8/5 i vam constatar que la primera de les necessitats era intentar aturar les mancances de productes d’alimentació i de neteja, que s’estava fent moltes coses però calien més recursos i coordinar totes les iniciatives que es feien de forma separada.

D’altra banda també vam creure que altres aspectes importants que estan afectant són:

Habitatge: Problemes de pagaments de lloguers, subministraments i altres.

Laboral: Orientació d’on acudir i de resoldre petites consultes i tràmits.

Maquinari informàtic i de connexió a Internet: Molt i moltes infants no tenen ordinador i/o connexió a la xarxa per poder seguir les classes telemàtiques, …

Cura d’infants: Moltes persones amb menors han de sortir a treballar i no tenen amb qui deixar els i les seves filles.

Suport d’Internet: Amb el confinament i el tancament d’oficines la majoria de tràmits es fan per Internet, des del procès de preinscripció i matriculació als centres educatius com presentar qualsevol tipus de documentació i moltes persones no estan acostumats a fer-los i/o no tenen els recursos, cal acompanyament i/o posar els recursos.

Per a fer tot això calen mans, les persones que en una situació de «normalitat» ja estem desbordades en quan a tasques a fer al barri, en una situació com aquesta és impossible que donem abast. Per la qual cosa fem una crida a que totes aquelles persones que us heu apuntat en aquest grup i tingueu una disponibilitat per petita que sigui que us poseu en contacte amb nosaltres.

El proper dilluns, i amb una voluntat de que sigui, sinó tots els dilluns, com a mínim cada quinze dies, es farà una recollida massiva de productes d’alimentació, no frescs, i de neteja, que després es repartiran als diferents punts de distribució del barri.

Quan aneu al punt de recollida comenteu que voleu participar en un dels aspectes que hem dit abans i deixeu les vostres dades, nom, mòbil, adreça-e i aspecte en el que voleu participar i les persones i/o col·lectius encarregats ja es posaran en contacte amb vosaltres.

Contra l’aïllament, Suport Mutu! Que cap persona quedi endarrere! La solidaritat és la nostre millor arma!

Comparteix, descàrrega i difon dels següents enllaços!

Cartell 1

Cartell 2

Text entitats en “jpg”

Text entitats en “pdf”