Per fi ja està remodelat gran part del carrer Sant Joan de Malta i hem dit adéu a aquelles voreres il·legals tant perjudicials per a les persones amb problemes de mobilitat i per a tothom.

El carrer ha quedat força bé però encara hi trobem a faltar l’arranjament de solars de la banda del carrer Verneda i altres detalls que anirem treballant.

Dissabte 23 “la soci” serà a la placeta de Verneda-S.Joan de Malta per celebrar modestament l’acabament de les obres fetes a Sant Joan de Malta i per explicar les reivindicacions actuals per a la zona, sobretot que es faci la biblioteca del Clot a la Fabrica del Plom (primer s’ha de comprar la finca i també fer el projecte de manera participativa).

A més d’aquest assumpte parlarem una mica d’altres temes de l’entorn: l’arranjament de solars, la remodelació de la zona Escultors Claperòs-Municipi-Soler i Rovirosa (subestació elèctrica), l’hort veïnal a Escultors Claperos-Bilbao-Verneda, etc.

Us convidem a venir i a parlar entre tots d’aquests i altres temes el dia 23, a partir de les 11 i a compartir un petit pica-pica final.

No hi falteu!