El proper dilluns 18/11, a les 19:00 h al nostre local, c. Sibelius, 3 farem aquesta xerrada-debat.

Els plans urbanístics existents i les diferents onades constructives/especulatives han fet i fan que parts importants del barri es vagin transformant a fons (enderrocs, nous blocs, etc.).
Alguns opinen que “és el progrés”, d’altres que “ens estan destrossant el barri” i possiblement hi hagi part de raó en les dues visions però és innegable que si volem que el barri segueixi tenint la seva personalitat i riquesa (de tots tipus: vivencial, associativa, arquitectònica, etc.) hem d’aconseguir com a mínim el que ja han fet altres barris: un pla (que de fet n’engloba varis) que protegeixi el patrimoni arquitectònic i artístic del barri (edificis i façanes valuosos, espais singulars, elements artístics, etc.) i també que preservi la nostra memòria històrica (racons, entitats, edificis i elements significatius en el passat).
Si volem salvar les parts més valuoses del casc antic del barri, i altres aspectes importants de la nostra arquitectura i memòria històrica, cal posar-se ja mans a la feina o arribarem del tot tard.
Vine a conèixer l’experiència de Sant Andreu i a parlar de com fer-ho ara i aquí (amb col·laboració amb l’Ajuntament, clar).
Necessitem la teva opinió i les teves aportacions!