Aquest dilluns 16/9 la Marea Pensionista torna a concentrar-se a les 10:00 h, i ho farà tots els dilluns a la mateixa hora, en la plaça Universitat, per a continuar reivindicant la defensa del Sistema Públic de Pensions.
Recordem que les nostres principals reivindicacions són: derogació reformes de les pensions de 2011 i 2013, pensions garantides amb els PGE, corregir la bretxa de gènere, revaloració de les pensions segons l’IPC real, no al foment dels plans de pensions privats, derogar reforma laboral de 2012, jubilació als 65 anys (amb el 100% si és anticipada amb 40 anys cotitzats), complir la carta social europea (pujar la pensió mínima fins igualar el SMI=1.084€/mes), aplicar llei de dependència, eliminar el copagament farmacèutic…
Són suficients motius per a manifestar-se tots els dilluns?
O també cal recordar que la situació política actual no és gens falaguera ja que l’augment de les pensions en 2020 tornarà a ser el 0,25%?
Ara més que mai cal estar units i demostrar la força del moviment pensionista!
A més, recordeu que el primer i tercer dijous de cada mes a les 10:00 h hi ha reunió  de la Marea Pensionista del Clot-Camp de l’Arpa, en el local de l’AVV Clot-Camp de l’Arpa, c. Sibelius, 3.