Fem memòria històrica de les fleques i forns de pa del barri: Quins hi havia? Com eren? Com han canviat? Com era el pa abans i com és ara?

Vine a parlar-ne el dilluns 11 de març a les 7 de la tarda al nostre local.

Aprofitant que l’any que ve l’AVV celebrarà el 50è aniversari, us anirem convidant a una sèrie de converses, obertes a tothom, sobre diferents aspectes de la vida del barri. Entre totes i tots farem memòria de com han evolucionat aquests temes des del segle passat fins ara. També aprofitarem per reflexionar sobre la seva actualitat i futur. La intenció és passar-nos-ho bé fent tertúlia sobre el tema però també anar recollint testimonis i records personals que d’alguna manera siguin, o hagin estat, significatius per al barri.

Aquest recull es podrà fer, segons el contingut de la conversa i de la voluntat dels assistents, en forma de petita gravació. També recollirem fotografies o documents que puguin ser interessants o anecdòtics. La idea és que el més significatiu dels diferents assumptes que anirem tractant en les converses (que es faran durant tot un any) quedin d’alguna manera enregistrats per afavorir la conservació de la nostra memòria històrica. Com diu el lema de les converses, parlarem sobretot del barri que ja hem viscut però també del barri futur que voldríem construir perquè segueixi tenint el caràcter popular, convivencial i lluitador de sempre.

Com veieu, comencem pel tema del pa, concretament dels forns de pa (els de veritat) que hi hagut i que hi ha al barri. Han estat fonamentals i en volem parlar valorant la seva importància, des de diversos punts de vista. També volem reflexionar sobre les implicacions dels canvis patits per aquest sector en els darrers anys. Per tant, si heu treballat o treballeu al barri en el sector del pa, si teniu records de quins forns hi ha hagut, de com eren, si en teniu alguna fotografia o record, no falteu. Qualsevol element o aportació pot ser útil per fer tertúlia.

Us esperem el dilluns 11 de març, a partir de les 19 h, al local de l’AVV (Sibelius, 3).

Fem barri!