Una vegada més la Marea Pensionista de Catalunya convoca a una manifestació dilluns que ve 24 de febrer en suport al poble francès en la seva defensa de les pensions públiques.

L’hora de la concentració serà la mateixa de tots els dilluns, les 10:00h en la plaça Universitat. Des d’allí ens dirigirem al consolat francès en la ronda Universitat 22 per a acabar després en la plaça Catalunya.

Entre altres mesures a França el govern vol augmentar l’edat de jubilació als 64 anys (aquí ja fa temps que es va pujar als 67) i aplicar un sistema de punts que representa un primer pas per a privatitzar les pensions.

L’amenaça sobre les pensions públiques se cern sobre tota Europa, recordem l’aprovació per la Comissió Europea l’any passat dels plans de pensions paneuropeus, que no són més que una manera de derivar recursos a la banca privada.

Per tot això és important que es faci sentir la veu en contra d’aquestes mesures dels pensionistes actuals i futurs i que acudiu a la manifestació del dilluns.

A més, recordeu que el primer i tercer dijous de cada mes a les 10:00 h hi ha reunió  de la Marea Pensionista del Clot-Camp de l’Arpa, en el local de l’AVV Clot-Camp de l’Arpa, c. Sibelius, 3.