La Marea Pensionista de Catalunya, en combinació amb la “Coordinadora Estatal por la Defensa del Sistema Público de Pensiones”, convoca a una manifestació dissabte que ve 13 d’abril a les 11:00 h en la plaça Urquinaona per a anar fins a la Delegació del Govern.

Davant les pròximes conteses electorals es tracta de mostrar als partits polítics la força del moviment pensionista.

Del resultat d’aquestes eleccions depenen les pensions actuals i futures. Les amenaces, lluny de desaparèixer, continuen augmentant, com l’aprovació la setmana passada en el Parlament Europeu del Producte Paneuropeu de Pensions Individuals.

Així mateix us recordem que:

  • Tots els dilluns de 10:00 h a 11:00 h a la Plaça Universitat, es fa la concentració: “Dilluns de Lluita” per què “Governi qui governi, les pensions es defensen”.
  • Tots els primers i tercers dijous de cada mes, de 10:00 a 12:00 h en el local de l’AVV, c. Sibèlius, 3 es fa la reunió de la Marea Pensionista del Clot-Camp de l’Arpa.

No podem deixar en mans de polítics que no saben que és viure amb una pensió, pagant el lloguer, els subministraments bàsics, el menjar, …, i moltes vegades que aquesta és la única font d’ingressos per a tota la família, hem de ser nosaltres, reunint-nos, compartint neguits, acordant accions, mobilitzant-nos pels nostres drets els i les que els diguem quines són les nostres necessitats i reivindicacions.

Hem de votar a aquells i aquelles que recullin les nostres reivindicacions!

Denunciem la demagògia i les campanyes de màrqueting en que s’han convertit les campanyes electorals!

Pensionistes, d’avui i de demà, tots i totes al carrer!