Us informem que el proper dimecres 27 de Març es farà l’assemblea informativa del 12è aniversari del Compromís per Glòries en la que es farà un balanç de com vam els diferents temes inclosos en aquest document (parc, equipaments, habitatge, túnels, mobilitat, etc.). L’acte començarà a les 7 de la tarda i es farà, com sempre, al Centre Cultural La Farinera.

Adjuntem el cartell de la convocatòria per si el voleu difondre entre veïns, coneguts i a les xarxes socials. També estaria bé que l’enganxéssiu a la vostra escala però us demanem que no ho feu a les façanes del carrer (ja hem tingut alguna multa abusiva per aquest assumpte). Per cert: si coneixeu alguna persona que domini les xarxes socials que ens volgués ajudar (com a voluntari) en la difusió dels assumptes de les Glòries us demanem que ens passeu el contacte el mateix dia 27 o quan pugueu.

Per últim, només avançar-vos que acabem de saber que l’obertura del nou parc serà el dissabte dia 6 d’Abril al matí. Ara mateix no tenim més dades però esperem que el dia 27 ja tinguem més detalls per informar-vos.

Fins el dia 27.

www.glories.cat

en nom de les AAVV de Poblenou, Fort Pienc, Sagrada Família i Clot-Camp de l’Arpa