Dilluns 19 de novembre a les 10 h a la Plaça Universitat

 

Coincidint amb la campanya de defensa i millora de les pensions “Dilluns al Sol”, que convoca tots el dilluns a les 10 h a la Plaça Universitat de Barcelona la Marea Pensionista de Catalunya des del 10 de setembre passat, hi ha una “Jornada de Lluita Estatal pel Sistema Públic de Pensions” per la qual cosa es sortirà en manifestació fins a la Plaça Sant Jaume.

 

S’ha de continuar avançant i aconseguir totes les coses que han tret als i a les pensionistes, i que molt bé queden reflectides a la plataforma de la Coordinadora Estatal, en el document que es va lliurar a la ministra de treball, l’1 d’agost d’enguany, amb propostes a curt, mitjà i llarg termini, però sobretot s’ha d’aconseguir una Reforma Integral del Sistema Públic de Pensions, que garanteixi pensions dignes per al futur als nostres fills i néts, i per aconseguir això no podem esperar que negociïn per nosaltres, som nosaltres els que hem de negociar les nostres pensions guanyades i pagades.

 

Tinguis l’edat que tinguis no faltis! LES PENSIONS DE DEMÀ ES DEFENSEN AVUI!

 

Us recordem que el primer i tercer dijous de cada mes al local de l’AVV, c. Sibelius, 3, es reuneix la Marea Pensionista del Clot-Camp de l’Arpa, de 10 a 12 h del matí.