Aquest divendres, 28 de setembre, a 2/4 de 5 de la tarda (16:30 h), a la parada Muntanya-Mallorca (c. Mallorca, 46)

Manifestem la més rotunda oposició del barri a la intenció de TMB i l’Ajuntament de Barcelona d’eliminar la línia de bus 192.

Volen treure aquesta línia (fonamental per la mobilitat de gent gran i per a les persones amb mobilitat reduïda en els seus desplaçaments a hospitals, CAPs, etc.) amb l’excusa de la posada en marxa de les noves línies V23 i V25 però ja hem demostrat que aquestes no poden substituir el servei que dona la 192, ni pel recorregut ni per les característiques de cada línia (parades, distàncies, pendents, etc.).

Reclamem a l’Ajuntament, als grups polítics municipals i a l’Alcaldessa que facin prevaldre els interessos socials, evidents en aquest cas, per sobre dels criteris de les burocràcies i els despatxos, ja siguin de tipus econòmic o de dogmatisme del model.

Sempre hem mostrat que estem a favor de la nova xarxa ortogonal però fent (com ja s’ha fet en algun altre lloc) les excepcions que estiguin plenament justificades. Si s’estudia l’assumpte de la línia 192 a fons es veu que està totalment justificat el mantenir-la i que eliminar-la seria una greu mesura antisocial.

Mantenir i millorar la línia 192 és en benefici de tots, de la ciutat, del barri i, sobretot, de la gent amb més dificultats de mobilitat.

Barcelona, 26 de Setembre de 2018

Associació de Veïnes i Veïns del Clot-Camp de l’Arpa