El cap de setmana del 26 i 27 d’abril teniu una cita a La Fira per la Terra, que torna a celebrar-se al Parc de la Ciutadella i al Passeig Lluís Companys.  Consulteu el cartell i el programa d’activitats.

 L’associació Dia de la Terra organitza aquesta fira que arriba a la seva 19a edició a Barcelona. Es tracta d’una trobada de múltiples entitats, associacions i artesans entorn l’ecologisme, les energies renovables, la solidaritat, la salut i el creixement personal, entre d’altres.

 Com en anteriors edicions, l’esdeveniment allotja un Mercat de Pagès d’agricultura de proximitat i ecològica. Us recomanem que porteu el vostre cistell!

 A més, el subministrament d’energia elèctrica a la Fira es realitza de forma descentralitzada (sense connexió a la xarxa elèctrica), amb sistemes de microgeneració in situ i cremant biodièsel 100%, obtingut a partir de l’esterificació d’olis vegetals crus. Per tant, l’organització afirma que la Fira-Mercat de la Terra disposa d’un sistema de generació d’electricitat neta o verda, que no afegeix carboni fòssil a l’atmosfera.