El proper dijous 14 de juliol a les 7 del vespre, al nostre local, farem una reunió informativa sobre La Torre del Fang: Arranjament dels entorns i l’equipament.

Tot seguit posem l’article que sobre aquest tema vam publicar a elButlletí 292 del mes passat.

Des de l’any 2019, malgrat que nosaltres ho hem anat demanant, no se’ns havia informat sobre el desenvolupament dels projectes de la Torre del Fang i entorns.

Vam saber que a principis del 2021 ERC i el govern municipal van acordar invertir 862.000 € per fer la base de la zona verda, però no s’ha vist cap moviment ni sembla que estigui previst per a aviat.

El dia 23 de maig sí que ens van informar que aquest projecte base es posava en marxa (ja era hora!),però les obres no es faran previsiblement dins d’aquest mandat. També ens van informar que aquest estiu ADIF començarà a posar les bigues que han de servir per fer el cobriment de les vies entre el pont d’Espronceda i la zona del de Bac de Roda.

En aquest moment encara no tenim la informació gràfica actualitzada (els gràfics d’aquest article són d’anys anteriors), però sí que l’exposarem a la reunió prevista per al 14 de juliol.

Si viviu a la zona us animem a assistir-hi per parlar d’aquest tema però també de l’equipament que volem a la Torre del Fang, de la nova mobilitat que hi haurà en aquesta zona (carrersMallorca,València…) quan l’estació estigui en ple funcionament (se suposa que en aquesta dècada, però…) i d’altres temes d’aquest sector del barri.

Us hi esperem!