El proper dimecres 13 de juliol a les set del vespre i al Bar Els Titons del CC de La Farinera del Clot parlarem dels equipaments de l’entorn de Glòries però també dels que li cal al barri. No falteu!

Nota: la consumició (refresc o cafè) la pagarà l’AVV.

Tot seguit posem l’article que sobre aquest tema vam publicar a elButlletí 292 del mes passat.

Fa molts-molts anys que no es fa cap nou equipament públic al barri i ens en manquen molts. Alguns en teoria estan “compromesos” però no s’hi avança gens malgrat les reivindicacions de l’AVV, especialment els que han d’anar a l’entorn de La Farinera (auditori-teatre-cinema, residència, nou local Casal de Joves).

Segons el Compromís per Glòries-2007 hauríem de tenir fets els equipaments que veieu al gràfic: residència i centre de dia per a la gent gran tocant a Independència, auditori-cinema-teatre (a la dreta, en part soterrat a la plaça de davant de La Farinera) i el nou local per al Casal de Joves La Traca (on hi ha les dues fletxes).

D’aquests no en tenim cap i, el que és pitjor, no s’hi avança gens ni mica des de l’any 2018 i, a més, fa uns mesos que sembla que volen que acceptem noves estafes descarades. Nosaltres no ho farem. El dia 13 de juliol us ho explicarem més detalladament i us preguntarem la vostra opinió. Si voleu també podem parlar d’altres equipaments que manquen al barri.

Si penseu que les desenes de milers de veïns i veïnes del barri necessiten i es mereixen —també perquè ja en vam pagar un preu ben alt al Compromís per Glòries— tenir uns equipaments imprescindibles i al nivell del segle XXI (l’actual teatre de La Farinera està antiquat i té moltes limitacions que no es poden resoldre, i el Casal de Joves està en un local inadequat), no podeu faltar a la reunió del dia 13 de juliol a les 19.00 h. Pel futur del barri: no hi falteu!