El dijous 30 de juny a les set del vespre al nostre local, c. Sibelius, 3, convoquem, conjuntament amb l’AVV del Poblenou, aquesta reunió, tal i com informavem a l’últim elButlletí núm 292 de juny.

Molta coloraina per a una urbanització «provisional» que no hauria d’haver existit mai.

Al gràfic de dalt podeu veure la solució «tàctica»que aplicaran (amb un cost de més de mig milió d’euros), que nosaltres sempre hem volgut evitar, però ells estan decidits a executar-la.

Finalment, la reunió per informar les AAVV sobre la urbanització de Gran Via es va fer el 18 de maig (més de dos mesos tard).

Desgraciadament no hi ha grans novetats respecte al que coneixíem: «provisionalitat»de més de dos anys, obres definitives no acabades fins a l’any 2026…

Per a nosaltres és totalment inacceptable, però si el veïnat no es vol mobilitzar amb fermesa tenim aquest escenari o un de pitjor.

Les poques i menors novetats que hi ha les detallarem a la reunió del dia 30.

Ara volem destacar breument el tema del tramvia perquè no n’havíem parlat gaire i, si s’hi vol fer alguna cosa, hauria de ser molt aviat.

Aquests 800 metres de Gran Via sense parada de tramvia?

Nosaltres creiem que caldria una parada a l’alçada de Roc Boronat. I tu?

Aquest és l’esquema final que preveuen per a la línia T5 per Gran Via: desapareix la parada de La Farinera, li fan fer una ziga-zaga desastrosa i resulta que tota la part de Gran Via entre el Monstre del Disseny-DHUB i la parada de Can Jaumandreu quedaria sense parada.

Nosaltres estem demanant que en facin una de nova a l’alçada de Roc Boronat per atendre els milers de veïns i veïnes d’aquesta zona i també per facilitar l’accés al Mercat del Clot i el Centre Comercial però, en principi, ens diuen que no.

Si també penseu que caldria aquesta nova parada, veniu a la reunió del dia 30, perquè si no hi fem alguna cosa ara, després ja serà massa tard.

Si el veïnat no es mou, faran el que voldran. El dia 30 us esperem a la reunió!