El dia 8 d’Abril es va publicar l’anunci oficial de la suspensió de llicencies automàtiques d’enderroc d’edificis i de les de nova construcció, com a inici del procés d’elaboració del pla de patrimoni del Clot-Camp de l’Arpa, que fa tants anys que reivindiquem des de l’AVV. Aquest important tràmit oficial és el resultat de la lluita i treball de la Comissió de Patrimoni i Memòria Històrica del barri i d’un acord polític que es va produir al Febrer entre el Govern municipal i ERC.

Ara toca celebrar que s’hagi aconseguit aquesta primera fita i és per això que a l’acte de 12 de Maig farem un brindis pel bon desenvolupament del pla de patrimoni del barri però també és el moment de posar-nos tots i totes (entitats, veïns i veïnes, tècnics, etc.) a treballar-hi de valent i bé perquè d’aquí un o dos anys tinguem aprovat el millor pla de patrimoni possible. Una pla que ha de tenir com a referència els més complets dels que s’han aprovat últimament (barris de Gràcia, Sant Andreu,etc) però millorant-lo en el que calgui.

Us animem a assistir a l’acte del dia 12 i a col·laborar activament en les tasques que caldrà realitzar durant els propers mesos. A l’acte de dijous vinent us explicarem com ho podreu fer. Us hi esperem.

#PatrimoniClot_CA