L’AVV s’adhereix al Manifest publicat per la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics i recolza els actes i mobilitzacions, que per tal de donar difusió i de reivindicar-ho, es convoquin per als dies 29 i 30 de maig.

El podeu llegir aquí i, en cas d’estar d’acord, adheriu-vos lliurant un correu-e a pdsp.cat@gmail.com i fent difusió.

Dins d’aquesta campanya de defensa dels serveis públics s’entronca la convocatòria del 29 de maig de Marea Pensionista de Catalunya, integrada en COESPE, que conjuntament amb moviments de pensionistes de tot l‘estat crida a sortir al carrer i manifestar la ferma voluntat d’exigir les reivindicacions que porta reclamant des de fa més de tres anys amb mobilitzacions permanents.

El proper dissabte 29 de maig els carrers han d’estar plens de persones:

-En contra de les recomanacions del «Pacto de Toledo» i de les pretensions del ministre Escrivà i els partits polítics que amb les seves polítiques estan dient que el capital és el primer i les persones no importen.

-Demanant una Auditoria dels comptes de la Seguretat Social.

-Defensant els drets i les pensions públiques.

En Barcelona la manifestació començarà a les 10:30 hores del 29/5 a la plaça Urquinaona i anirà fins a la «Delegación del Gobierno de Espanya»

Lluitem pels nostres drets perquè,

Governi qui governi LES PENSIONS PÚBLIQUES I ELS DRETS ES DEFENSEN!!!

Nota:

Recordeu que per informar-vos i participar de la Marea Pensionista del Clot-Camp de l’Arpa us podeu passar tots els dijous de 10 a 12 h pel local de l’AVV, c. Sibelius, 3.