Vine a les cadenes reivindicatives del dissabte dia 23 de Gener:

A 2/4 de 12 (11:30 h) a Can Miralletes: quedem al xamfrà Indústria-Conca banda mar.

A la 1 (13:00 h) al Parc del Clot: quedem a Escultors Claperós-Municipi.

Es prega arribar 10′ abans per poder aplicar bé i amb temps suficient totes les mesures sanitàries necessàries.

Tothom amb mascareta i mantenint les distàncies de seguretat.

Per què és molt necessari que siguem moltes veïnes i veïns?

Amb molta decepció i indignació acabem de veure que al document inicial del Pla d’Actuació del Districte per aquest mandat 2020-2023 hi consten poques de les prioritats pel barri que vam transmetre al Districte i que van incloure en les propostes prioritàries en el procés participatiu del PAD/PAM 2019-2023, veure l’anterior entrada a la “web” clicant aquí.

La indignació s’agreuja quan veiem que de les propostes concretes assignades territorialment (i per tant al barris) n’hi ha moltes menys de les que ens tocaria i que algunes que semblava clar que hi constarien (carrer Rogent per exemple) hi han “desaparegut”.

Farem tot el possible perquè en el document que s’aprovi finalment alguns d’aquests temes hi constin o millorin però us anirem demanant que ens ajudeu en convèncer al Regidor i al govern del Districte de que s’han de tirar endavant al menys 4 o 5 prioritats que ara com ara no hi consten.

En aquesta convocatòria ens centrarem en el tema dels parcs:

Can Miralletes: no podem seguir més anys en degradació

cof


cof

Portem molts anys de degradació del parc i de la masia; des del 2016 el Districte té per escrit les reivindicacions que es van aprovar en una assemblea veïnal i, a més, han incomplert varies vegades els terminis que han anat donant.

Ara, en el text inicial del PAD, ha desaparegut Can Miralletes; sí en el text base constava la reforma i rehabilitació de la masia (però no el parc) ara ja no hi surt res de res al respecte. Sembla clar que el Districte té la intenció de tenir-ho tot més anys en la situació actual durant més any, o sigui: en degradació. El Regidor ens va dir que miraria que hi podria fer però el que ara veiem és que no consta en el pla del seu govern.

Parc del Clot: a nosaltres ens fa vergonya, al Districte no?

També fa alguns anys que el Parc del Clot necessita una serie d’arranjaments (vegetació, materials, zona de gossos, etc.) i el veïnat i l’AVV els hem anat reclamant però la situació és encara pitjor des de fa més de 3 anys, quan van caure algunes pedres de les arcades antigues que l’envolten i finalment s’hi van posar “provisionalment” unes xarxes de color verd “mentre es feia el projecte de rehabilitació”.

Han anant passant els anys en que s’ha anat reclamant totes les millores que calen al Parc però el projecte de arranjament i millora no sabem si s’ha fet (suposem que sí però no se’ns ha informat d’ell) però quasi tot segueix igual de malament o pitjor.

Al document base del PAD només sortia l’arranjament de les arcades però esperàvem parlar a fons amb el Regidor per convènce’l de fer un pla global d’arranjament del Parc però el sr. Escudé sempre té molt bones paraules però no ha trobat mai el temps per treballar participativament i a fons aquest tema (tampoc d’altres).

Sigui com sigui, trobem vergonyós i inacceptable que es pretengui que les arcades i el parc segueixin més anys en aquesta situació.

Us esperem a totes i tots a les cadenes del dia 23G, sereu benvingudes i benvinguts a les dues o a una d’elles.

Millor que ja us ho apunteu-vos a l’agenda.

Esperem que amb la implicació de tots/es puguem treure de la degradació aquests dos parcs del barri tant usats i tantestimats.