CAP Maragall: Dimarts 15 de Setembre a les 5 de la tarda

CAP Clot: Dimecres 16 de Setembre a les 5 de la tarda

Davant la greu situació sanitària actual, agreujada per la pandèmia però provocada per les retallades i privatitzacions fetes pels governs actuals i anteriors, no podem estar a l’espera del que passi o només aplaudint simbòlicament els esforços dels sanitaris i treballadors essencials. Ara ens juguem si en els pròxims mesos seguiran havent moltes més morts evitables (a residències, hospitals, etc.) o si d’una vegada per totes els governs destinen els recursos necessaris i tot el personal que fa falta (amb condicion laborals dignes) per atendre adequadament totes les necessitats sanitàries: Covid19, llistes d’espera, pacients crònics, etc. Això només serà possible si es prioritzen les necessitats dels CAP i si es garanteix que l’atenció presencial es normalitzarà sempre que això sigui possible. Els governs ara poden impulsar tot això però només ho faran si els hi exigim al carrer, per això és quasi imprescindible que vinguis a les:

Concentracions davant els CAP del barri:

CAP Maragall: Dimarts 15 de Setembre a les 5 de la tarda

CAP Clot: Dimecres 16 de Setembre a les 5 de la tarda

No hi faltis, és molt important!

Les principals reivindicacions que es reclamen són:

25% del pressupost sanitari per l’Atenció Primària = CAPs.

Plantilles complertes als CAP (inclosos especialistes) amb condicions dignes i estabilitat laboral.

Obertura dels CAP de 8 a 20 hores amb atenció presencial, que és la de qualitat.

Reversió de totes les retallades i privatitzacions de la sanitat pública; aquesta ha de ser 100% pública, de qualitat i universal.

Reducció dràstica de les llistes d’espera.

Reconeixement salarial, laboral i social de totes les treballadores i treballadors dels serveis essencials.

Participació de treballadors, usuaris i AAVV en la gestió dels CAP.

Sanitat pública a les residències : Fora Mutuam!

Podeu trobar més detallades aquestes reivindicacions en aquests webs:

Recordeu: és molt important la vostra assistència. Us hi esperem!

Notes:

Es compliran les mesures sanitàries establertes, cal portar mascareta i millor ser-hi 10 minuts abans per organitzar-ho tot bé i amb totes les seguretats.

Es prega anunciar la vostra assistència a la concentració a l’adreça-e: avvclotcampdelarpa@gmail.com per poder organitzar-la millor però no és imprescindible, el més important és la vostra assistència.

Segons sigui la evolució de la pandèmia potser es podrien fer canvis en aquestes previsions. Ho podreu consultar al nostre web www.avvclotcampdelarpa.cat