Aquesta diada, aquest any, s’ha concretat (degut a les conseqüències de la pandèmia del Covid19 i de la forma que l’estan gestionant els governs) en que la mobilització internacional es farà als balcons i finestres de les llars. La proposta és que tothom posi demà dimarts dia 7 d’abril, durant tot el dia, a l’exterior de casa seva un llençol blanc (o una bata, o pancarta, o samarreta, … però blanca) i, si es vol i es pot, amb algun lema en defensa de la sanitat pública, el que es vulgui.

Alguns exemples són:

  • Sanitat : 100% pública i de qualitat
  • Aplaudim els sanitaris, defensem la sanitat pública
  • Cap retallada en sanitat pública
  • o qualsevol altre que sé us acudeixi, segur que la vostra creativitat serà la millor inspiració.

Endavant!: defensem la salut de tots aplaudint però també exigint que sigui una prioritat i que no és vengui perquè altres hi facin negoci.

Una vegada posat el llençol, la pancarta o la roba blanca us animem també que feu una foto i que la compartiu amb els vostres coneguts I AMB L’AVV a través de Twitter @avvc_ca, Facebook Avv Clot-Camp de l’Arpa i/o a través del correu-e: avvclotcampdelarpa@gmail.com

L’AVV Clot-Camp de l’Arpa evidentment s’ha adherit a aquesta mobilització però les persones que en formem part no podrem posar una pancarta al nostre local, així que totes la posarem a l’exterior de les nostres llars com us demanem que feu vosaltres.

Ens veiem des dels balcons, aplaudint a tots els treballadors dels serveis essencials i també amb la nostra roba blanca en defensa d’una sanitat pública amb recursos suficients i amb personal treballant amb condicions dignes, una sanitat que prioritzi la prevenció dotant a a l’Atenció Primaria-CAPs d’un mínim del 25% del pressupost sanitari i amb plans que estiguin preparats de debò pels riscos del que vindrà.

Sanitat pública: Dimarts 7 la defensem des dels balcons, l’hem de defensar sempre des del carrer i arreu.