Molt important a l’hora de votar: Com que hem vist que molta gent sembla que s’està equivocant, insistim en que per votar una proposta al PAM-PAD mireu les instruccions que ja explicàvem al mateix elButlletí, i que podeu veure clicant al següent enllaç  votar  i així tingueu clar que s’ha de clicar sobre l’opció que posa “M’AGRADA”, no sobre la que posa “Seguir“, tal i com es mostra a les dues imatges anteriors, perquè això no compta com a vot favorable.

D’altra banda com diem a elButlletí de Febrer, teníem pensat publicar al blog quines altres propostes pel PAM-PAD, presentades per altres entitats o persones al blog de l’Ajuntament “decidim.barcelona” ens semblaven especialment interessants i, en conseqüència, demanar com AVV que també es votessin a més de les 20+1 que ja explicàvem al mateix elButlletí, i que podeu veure clicant al següent enllaç votar.

Degut a les circumstancies actuals no hem pogut fer un anàlisi col·lectiu suficientment compartit per fer-ne una bona tria fonamentada amb criteris clars. Degut a això i veient que la majoria de propostes presentades, tant pel sector del Clot com pel sector del Camp de l’Arpa, les vèiem globalment positives, i en línia amb les reivindicacions presentades per l’AVV a l’Ajuntament, us animem a votar totes les que més us interessin o més creieu convenients pel barri. Recordeu que l’últim dia és el divendres 27 de març o sigui el proper divendres!

Pels mateixos motius no hem presentat cap proposta com AVV als pressupostos participatius. A nivell de barri, de moment, hi ha unes 40 propostes de projecte, algunes més definides i altres no tant. Degut a les circumstàncies, no hem tingut temps ni oportunitat de parlar amb els promotors de cadascuna per informar-nos bé i no hem pogut fer un debat suficientment fonamentat i clar. En conseqüència, us convidem a informar-vos de cada projecte amb la informació disponible al web i a donar suport als que considereu més convenients.

En general creiem que els projectes són positius pel barri, algunes són també reivindicacions ja fetes per l’AVV i quasi totes van en la línia de l’AVV.