Una de les reivindicacions més sentides de la part baixa del barri és que es construeixi ja la biblioteca al Clot la necessitem i a més es va aprovar al Pla d’Equipaments-2003 (que alguns van dir, fraudulentament, que seria la que hi ha dins el Monstre del Disseny de Glòries -al barri de La Llacuna del Poblenou- i li van posar el nom de El Clot en contra de l’opinió del barri).

Volem ser un barri “normal”, amb la biblioteca dins del barri (no a “l’exili”), per això us demanem que voteu aquesta proposta fent clic en aquest enllaç www.decidim.barcelona, però també que ens ajudeu en els actes reivindicatius que creiem que també caldrà fer.

La votació és molt important però també ho és que de forma persistent, pública i ben argumentada insistim en aquest tema.

Si som molts els que ho fem podrem vèncer les resistències existents i tenir l’equipament en pocs anys, si no és així potser no el tindrem mai.

Per tant, us animem a tots/es a venir a la reunió que es farà el dijous 12 de Març a les 6 de la tarda al nostre local per parlar-ne.

Pel barri, per la cultura, per la mainada i el jovent del barri (actual i futur) ….us hi esperem!