L’AVV recorda al Districte de Sant Martí que hi ha el compromís d’adquirir la finca de la Fabrica del Plom situada al triangle format pels carrers Verneda, Concili de Trento i Monturiol, per fer-hi equipaments públics i reivindica que això es faci el més aviat possible per poder-hi construir la Biblioteca del Clot (que ara és fora del barri) i altres espais culturals i socials.

A la reunió informativa del 23 de novembre es va formar una comissió de veïnes i veïns per treballar en aquest objectiu i en altres de la zona: arranjament del sector entre els carrers Escoles i Sant Joan de Malta, hort veïnal, etc.

Si feu clic a l’enllaç podreu veure la notícia i una petita entrevista de Ràdio Clot Televisió a en Miquel Catasús membre de la Junta de l’AVV on s’explica  https://youtu.be/JVjXgI9K0hk

Per apuntar-vos a la comissió podeu escriure a avvclotcampdelarpa@gmail.com