A les 11:15 h, des de la Xurreria de Meridiana/Aragó/Séquia Comtal, sortirà la columna del Clot-Camp de l’Arpa per arribar a les 12 h al Departament d’Economia, Rambla de Catalunya, 19-21.

No falteu! La lluita és l’únic camí!

La nostra AVV s’ha compromès amb la Plataforma Aturem la #LleiAragonès en la lluita en contra d’aquest projecte de llei que posa en perill tots els serveis públics de gestió pública, des de l’educació, passant per la sanitat fins als serveis socias.

A banda de tota la informació que ja vam posar a la vostre disposició en la entrada que vam fer el 3/9/2019 per convocar-vos a la constitució de la plataforma al barri, volem compartir aquest article de Nicola Scherer que es va publicar a elcrític el 29/10/2019.

https://www.elcritic.cat/opinio/tombar-la-llei-aragones-o-com-frenar-la-privatitzacio-encoberta-del-sector-educatiu-38925