El proper dijous 14/11 a les 19:00 h al nostre local, c. Sibelius, 3, farem aquesta xerrada al fil de la trobada feta al parc de les Glòries sobre contaminació i dins del marc de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa.

Fa dècades que els ecologistes i els científics alerten sobre el canvi climàtic provocat pel sistema de vida i producció actual.

Fa anys que se’n parla més, però no es fa quasi res que sigui efectiu.

Hem arribat a un punt que estem ja en emergència climàtica i ens queda molt poc temps per evitar els escenaris més devastadors per a gran part de la humanitat.

En aquesta xerrada s’informarà de les accions i propostes que es poden dur a terme a curt termini (individualment i col·lectiva) per vèncer les inèrcies que ens imposa el sistema i aconseguir els canvis polítics, econòmics i energètics que és del tot imprescindible assolir en pocs anys.

D’això no te’n parlaran clarament als mitjans! T’esperem!