El 17 de gener es va fer la primera reunió per parlar d’iniciar la reivindicació popular de que es faci la Biblioteca del Clot dins del Clot. Us recordem que la proposta de l’AVV és que es faci a la Fabrica del Plom, c. Verneda 16-18 (on abans estava Biciclot, un solar d’uns 1.000 m2) on està previst que s’hi faci un equipament públic i que nosaltres concretem en que sigui la biblioteca que necessitem, ens mereixem i es va aprovar al Pla d’Equipaments de l’any 2003. Si hi ha voluntat política podríem tenir-la en marxa d’aquí uns 3 o 4 anys però per què hi hagi aquesta voluntat hem de deixar clar a tothom que aquesta és una prioritat pel barri en quan a equipaments municipals.

A la reunió van venir veïns i veïnes, algunes i alguns que ja es van implicar fa uns anys per intentar que no desaparegués l’antiga Biblioteca que La Caixa es va treure de sobre i algun representant de les AMPA’s i AFA’s d’escoles de la zona. Es va quedar en iniciar una campanya per difondre la reivindicació entre el veïnat a través d’una recollida de signatures, us podeu imprimir un full en aquest enllaç Full de recollida de signatures per la Biblioteca  i de fer arribar aquesta reivindicació al govern municipal actual i a totes les candidatures que es presentin a les eleccions del proper 26 de maig. En això estem ara.

També es va plantejar de fer un acte públic al carrer perquè es comenci a visualitzar públicament aquesta reivindicació. Encara ho estem parlant amb les AMPA’s i AFA’s però possiblement serà un acte al carrer al voltant de Sant Jordi.

Per tant a finals d’Abril estigueu a l’aguait i mentrestant, si voleu, podeu anar recollint signatures.

Endavant per la cultura!

Endavant pel nostre veïnat, petit i gran!