Aquest divendres tornem a sortir en manifestació en defensa del 192, com ja vam acordar a l’anterior assemblea/manifestació, abans de començar farem una petita assemblea on informarem de les notícies que tinguem i de les accions previstes, entre elles la proposta de manifestació del dilluns dia 26, que és el dia on instauraran el nou recorregut i la pèrdua de parades, així com la continuació de la lluita.

És molt important l’assistència, ens estem jugant no només el canvi de recorregut i la pèrdua de parades sinó la pròpia existència de la línia, ja que amb aquesta retallada és molt possible que baixi la utilització i llavors no serviria de res la victòria que vam obtenir mantenint el recorregut del Poblenou i els dos cotxes, ja que la eliminarien.

Així que totes i tots aquest divendres dia 23 a les 17:00 h davant del local de l’AVV, c. Sibelius, 3 al crit de:

El 192, no es toca! El 192, és del barri!