El proper dijous dia 22 de novembre a les 18:30 hores al local de l’AVV, c. Sibelius, 3

Una societat avançada es destaca en com tracta la seguretat de les persones i aquesta té a veure fonamentalment amb la defensa dels seus drets socials, entre ells destaca, de forma molt important, les pensions que ha de rebre la ciutadania quan acaba la seva vida laboral, aquest dret està íntimament lligat amb d’altres, com l’habitatge, els subministraments, l’alimentació, la sanitat, el lleure, … igualment importants per tenir una vida digna i plena.

En aquests moments en comptes de parlar de drets es parla de sostenibilitat, rendibilitat, pressupostos, inversió, …, termes que s’allunyen de les necessitats de les persones, generant inseguretat, i s’apropen als interessos de les entitats financeres i grans coorporacions, si creus que això ha de canviar, si tens preguntes, … vine a compartir-ho amb nosaltres a la xerrada col·loqui que farà en Domiciano Sandoval, Portaveu de la Coordinadora Estatal per la defensa del Sistema Públic de Pensions i membre de la junta de l’AVV Clot-Camp de l’Arpa.

Tinguis l’edat que tinguis no faltis! LES PENSIONS DE DEMÀ ES DEFENSEN AVUI!

Us recordem que el primer i tercer dijous de cada mes al local de l’AVV, c. Sibelius, 3, es reuneix la Marea Pensionista del Clot-Camp de l’Arpa, de 10 a 12 h del matí.