Divendres dia 9 de març a les 18:30 h al local de l’AVV, c. Sibèlius, 3, el col·lectiu f.artes representarà l’obra “Les hores després”.

Definició del col·lectiu F.artes

F.artes és un col·lectiu de creació artística feminista que s’interessa per les relacions existents entre les arts i els feminismes.

Som un grup de dones que a través de l’expressió artística interdisciplinària volem fomentar el pensament crític amb mirada feminista, fent evidents les opressions del patriarcat, incloses les més subtils.

Posem l’accent en l’acte creatiu i en l’empoderament que aquest pot generar. Així, amb les nostres creacions pretenem sensibilitzar el nostre entorn, i a través dels processos creatius pretenem fomentar el creixement personal i artístic de les integrants del grup.

F.artes vol ser un col·lectiu autònom, sostenible, autogestionat, combatiu i basat en la sororitat; tot fent artivisme feminista.

Sinopsis de l’obra

“Les hores després” és el relat en primera persona d’una dona, la Paula, que pateix una agressió sexual per part d’un company de feina, en Max.

Mentre relata la violència que va patir, la Paula es troba amb un inesperat (o si?) ventall de reaccions per part del seu entorn.

La peça, formada per una performance i un teatre fòrum, pretén reflexionar sobre les violències de gènere que es donen dins de l’àmbit laboral.