Condemnat a tres anys de presó un propietari per assetjament immobiliari a la llogatera

Considera que va sotmetre la dona a un “constant setge” i va posar en risc la seva vida

Una jutge de Barcelona ha condemnat a 3 anys de presó el propietari d’un ruïnós edifici de Barcelona per assetjament immobiliari a l’única llogatera que quedava al bloc i per sotmetre la dona a un “constant setge” i arribar fins i tot a posar en risc la seva vida per desatendre la seva obligació com a arrendador.

En la sentència, a la qual ha tingut accés l’agència Efe, el jutjat penal número 9 de Barcelona condemna el propietari, José Ramón Bassas Miquel, a tres anys de presó per un delicte continuat de coaccions i l’obliga a indemnitzar amb 18.000 euros la víctima, Rosa Talón, pels danys i perjudicis causats durant l’assetjament que va patir durant 20 anys.

Llegir més

Per fi s’ha fet una mica de justicia. La Rosa Talón, veïna i comerciant del nostre barri del Clot-Camp de l’Arpa ha tingut que esperar 20 anys de patiment i angoixa, però finalment la lluita que ha portat a terme ha estat compensada amb aquesta decisió del jutge. Esperem que serveixi perque els propietaris de finques s’ho pensin una mica més abans de realitzar moobing als seus llogueters per obtenir un major benefici de la seva propietat privada, sense tenir en conta per a res a les persones que hi viuen.