Presentació d’Unitat Contra el Feixisme i Racisme al Clot-Camp de l’Arpa dijous 3 de novembre a les 19:00 hores.

A les autonòmiques del novembre passat, les mentides de PxC van funcionar, i Anglada gairebé va entrar al parlament. A les eleccions municipals del maig d’aquest any, les mateixes mentides van permetre l’entrada de molts nous regidors feixistes als ajuntaments.

A les eleccions legislatives del 20-N, ens hi juguem molt. Existeix el perill que la ja coneguda tàctica de PxC, de “disfressar-se de demòcrates”, permeti que un diputat d’un partit feixista entri al congrés per primera vegada en molts anys. El mateix Anglada ha escrit a feixistes arreu de l’Estat espanyol per demanar el seu suport per a la seva campanya electoral. La Falange ja ha declarat les seves simpaties per a PxC.Per això, és essencial fer arribar la veritat a la gent.

Acte de presentació d’UCFR al Clot-Camp de l’Arpa al local de l’AV Clot-Camp de l’Arpa

Intervindran:

Marcel.lí Belloso (president de l’Assoc. de Veïns)

Pedro Palacios (activista d’UCFR de l’Hospitalet)

Regina Martinez (activista contra les retallades i d’UCFR al Clot-Camp de l’Arpa