Dilluns 14 de febrer a les 19:30 al Centre Cívic La Farinera

(Gran  Via, 837)

Per diverses circumstàncies (greus incompliments de l’Ajuntament, endarreriments reiterats, crisi econòmica, manca de mobilització veïnal, manca de col·laboració entre partits, etc.) els punts del Compromís per Glòries (2007) més importants pel barris no s’estan complint : equipaments de barri, enderroc del “tortell” i nous túnels, contaminació, etc. Davant d’això cal decidir què podem fer en els propers mesos (eleccions municipals, etc.) per desencallar aquests assumptes i en voldríem saber la vostra opinió.

A la reunió s’informarà gràficament de les diverses alternatives que hi ha sobre la taula sobre el tema dels túnels (soterrats i coberts) que s’han de fer , amb els pros i els contres de cada opció. Aquest és un tema cabdal per la reforma i cal que entre tots unifiquem criteris per tenir més força de pressió.

La teva assistència i opinió és important.

Informa’t

Opina.

No hi faltis.

Organitzen: AV Clot-Camp de l’Arpa , AV Poblenou, AV Fort Pienc i AV Sagrada Família