Des de l’Associació de Veïns i Veïnes del Clot-Camp de l’Arpa considerem la participació ciutadana com a l’eix fonamental i vertebrador d’un model de convivència que ha de ser integrador, harmoniós i equitatiu. Entenem per tant tal participació com un fet quotidià, com una tasca destinada a gestionar l’entorn de proximitat, millorar els nostres barris i assolir així unes millors condicions de vida. És l’estreta sintonia entre aquest teixit participatiu i la capacitat d’assumir per part de la classe política aquests reptes plantejats per la ciutadania, la que ha de garantir l’èxit d’una societat democràtica.

Davant d’aquesta realitat i entrats ja en pre-campanya per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 28 de novembre, ens plau convidar-vos a la taula rodona que organitza l’Associació de Veïns per a que les forces polítiques de l’arc parlamentari exposin als veïns i veïnes els elements claus de les respectives propostes, aclarir dubtes, i si s’escau, fer seves les nostres reivindicacions.

L’acte tindrà lloc el 2 de novembre a  les 19:30 h. a la mateixa seu de l’Associació de Veïns i Veïnes del Clot-Camp de l’Arpa.